H αφοπλιστική ατάκα του Ντατόμε για Σλούκα «Δεν θα το έκανα και ο πατέρας μου με είπε μ@λ@κ@»

H αφοπλιστική ατάκα του Ντατόμε για Σλούκα «Δεν θα το έκανα και ο πατέρας μου με είπε μ@λ@κ@»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Λουίτζι Ντατόμε ανέφερε τη στιχομυθία που είχε με τον πατέρα του με αφορμή τη μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Σλούκας πήγε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό σε μια από τις πιο εντυπωσιακές και πολυσυζητημένες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού στην Euroleague.

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί αναλύοντας τα πως και τα γιατί της μεταγραφής, ενώ τόσο φίλαθλοι όσο και εν ενεργεία αθλητές έχουν σχολιάσει την κίνηση αυτή στα social media. Μόνο χτες πήραν θέση ο Αϊζάια Κάνααν αλλά και ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας, Ταϊρίς Ράις.

Διαβάστε επίσης: Και επίσημα στους Κινγκς ο Βεζένκοφ

Τώρα ήταν η σειρά του Λουίτζι Ντατόμε να αναφερθεί και αυτός στον Σλουκα (με τον οποίον υπήρξαν και συμπαίκτες στη Φενέρ και διατηρούν επαφές) και την απόφασή του. Ο Ιταλός φόργουορντ σε συνέντευξή του στο basketnews.com ανέφερε σχετικά:

«Εμεινα έκπληκτος. Αλλά μετά μίλησα μαζί του και καταλαβαίνω περισσότερα πράγματα. Αν κάποιος ισχυριστεί ότι ο Κώστας έκανε την κίνηση για οικονομικούς λόγους, μπορεί να είναι αλήθεια. Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα έκανα όπως αυτός μου απάντησε «γιατί είσαι μ@λ@κ@ς»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ