Στη Βιλερμπάν και επίσημα ο Πάρις Λι (pic)

Στη Βιλερμπάν και επίσημα ο Πάρις Λι (pic)

Η Βιλερμπάν προχώρησε σε μία σημαντική ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν στη Euroleague, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Πάρις Λι.

Ο Πάρις Λι είναι και επίσημα παίκτης της Βιλερμπάν.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ (έχει αγωνιστεί σε Μονακό και Ορλεάνς στη Γαλλία), ο οποίος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καθοριστικός στη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σέντερ-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό!

Ο βραχύσωμος γκαρντ, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, στην Euroleague αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 11,2 πόντους, 3,8 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα, σε 27,2 λεπτά συμμετοχής.

Αντίστοιχα στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 27 παιχνίδια, είχε 11,5 πόντους, 4 ασίστ, 1,8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, σε 24,1 λεπτά συμμετοχής.

Με τους «Πράσινους» φέτος ήταν εξαιρετικός σε δημιουργία, αλλά και σκοράρισμα και αναμένεται να κάνει τα ίδια και στη Βιλερμπάν, οπού μπορεί να βρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ, δήλωσε για την απόκτηση του Λι: «Ο Πάρις θα μας δώσει πολλά πράγματα, μέσα στο παρκέ, όπως την εμπειρία υψηλού επιπέδου που έχει με τα αμυντικά του προσόντα σε παιχνίδι ένας εναντίον ενός, αλλά και το δημιουργικό του παιχνίδι. Είναι ένας αποφασιστικός παίκτης, που γνωρίζει πολύ καλά το Γαλλικό πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, ανά πάσα στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ