«Διπλό ενδιαφέρον για τον Πάρις Λι» (pic)

«Διπλό ενδιαφέρον για τον Πάρις Λι» (pic)

Ο Πάρις Λι φαίνεται πως έχει προξενήσει το ενδιαφέρον δύο ομάδων από το εξωτερικό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την στελέχωση του ρόστερ του και ήδη έχει ανακοινώσει τόσο την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, όσο και αυτή του Δημήτρη Μωραΐτη ο οποίος πηγαίνει για να καλύψει τη θέση του τρίτου πλέιμεϊκερ.

Οι Πράσινοι είναι δεδομένο πως θα κάνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι παίκτες που έχουν πιθανότητες να μείνουν. Όπως ο Πάρις Λι. Ο Αμερικανός ήταν από τους καλύτερους παίκτες του «τριφυλλιού» την περσινή χρονιά. έχοντας προξενήσει το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων.

Όπως αναφέρουν τόσο στην Ιταλία, όσο και στο Ισραήλ, δύο είναι οι… μνηστήρες για τον 28χρονο γκαρντ. Ο λόγος για τον Ερυθρό Αστέρα και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Οι Σέρβοι δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα είναι στη Euroleague του χρόνου αφού έχασαν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και μόνο με Wild Card θα μπορέσουν να λάβουν μέρος.

Από την άλλη πλευρά, οι Ισραηλινοί αναμένεται να παλέψουν την υπόθεση, αλλά είναι πολύ δύσκολο καθώς ο Λι έχει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την παραμονή του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, είτε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είτε με κάποια άλλη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ