Όταν ο Κέμπα Γουόκερ «ξάπλωνε» στο παρκέ τον Μίροτιτς (vid)

Όταν ο Κέμπα Γουόκερ «ξάπλωνε» στο παρκέ τον Μίροτιτς (vid)

Ο Κέμπα Γουόκερ, έρχεται στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μονακό, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές θεαματικές στιγμές με μία από αυτές να έχει ως πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μίροτιτς.

Η Μονακό πυροδότησε τη «βόμβα» του καλοκαιριού στην Euroleague την απόκτηση του Κέμπα Γουόκερ.

Μετά από 12 χρόνια θητείας στο NBA ο Γουόκερ θα κάνει για πρώτη φορά το άλμα προς την Ευρώπη και θα αγωνίζεται πλέον στο Προγκιπάτο για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Έχει φορέσει τη φανέκα των Χίρνετς, Σέτικς, Νικς και Μάβερικς, ενώ σε 750 παιχνίδια κανονικών περιόδων, ο Γουόκερ μετράει 19.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Φρέιρε από την Πούμας»

Ο έμπειρος γκαρντ λοιπόν, πρόσφερε ουκ ολίγες φορές θέαμα στα παρκέ στα οποία αγωνίστηκε κατά τη θητεία του στο NBA, έχοντας… σωριάσει στο παρκέ αρκετούς αντιπάλους του. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκολα Μίροτιτς, όταν ο Μαυροβούνιος έπαιζε στους Σικάγο Μπουλς.

Ο Γουόκερ με συνεχόμενες αλλαγές κατεύθυνσης έκανε τον «Μίρο» να χάσει την ισορροπία του και να ξαπλώσει στο παρκέ. Ο Αμερικανός στη συνέχεια έχοντας το πεδίο ελεύθερο εκτέλεσε το σουτ τριών πόντων και βρήκε τον στόχο, προσφέροντας έτσι ένα ωραίο… blooper.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ