«Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Φρέιρε από την Πούμας»

«Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Φρέιρε από την Πούμας»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό της Πούμας, Νίκολας Φρέιρε.

Νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό έρχονται να μπλέξουν τον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «am.com.mx», ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει για να κάνει δικό του τον Αργεντινό στόπερ της Πούμας, Νίκολας Φρέιρε, για τον οποίο το «10» σας είχε ενημερώσει εδώ και ημέρες πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν.

Διαβάστε επίσης: Μυθικός Μέσι: Σκόραρε με φαουλάρα στο ντεμπούτο του στο 94′ και έδωσε τη νίκη στην Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Φρέιρε θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς, ενώ μάλιστα σημειώνεται πως ο παίκτης θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Ελλάδα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ομάδες από την Τουρκία, την Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία είχαν εκφράζει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο εκείνος επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Ο Φρέιρε αποτελεί «δημιούργημα» της κορυφαίος ακαδημίας στην Αργεντινή, αυτή της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Φόρεσε τη φανέλα της 96 φορές (4 γκολ, 2 ασίστ) πριν τον αγοράσει to 2017 η Τορκέ από την Ουρουγουάη, ομάδα που ανήκει στο γκρουπ που κατέχει τη Μάντσεστερ Σίτι. Πήγε δανεικός έναν χρόνο στην Ολλανδία (Τσβόλε, 21 ματς, 1 γκολ, 4 ασίστ), έξι μήνες στην Παλμέιρας, άλλους έξι στην Ντεπορτίβο Κίτο και το 2019 τον αγόρασε η Πούμας. Στην πρωτεύουσα του Μεξικού έγινε αμέσως βασικός, πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και σε αυτά τα 4 χρόνια, έχει κάνει 126 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ