Καμπάτσο: «Νιώθω σπίτι μου τη Μαδρίτη, έχω μεγάλη σύνδεση με τη Ρεάλ»

Καμπάτσο: «Νιώθω σπίτι μου τη Μαδρίτη, έχω μεγάλη σύνδεση με τη Ρεάλ»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την πολύ μεγάλη κίνηση αποκτώντας τον Φακούντο Καμπάτσο, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την περιφέρειά της.

Ο Αργεντίνος γκαρντ μίλησε για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ισπανία, τονίζοντας τους λόγους που επέλεξε τη «βασίλισσα», ενώ αναφέρθηκε και στο ΝΒΑ.

Oι δηλώσεις του Φακούντο Καμπάτσο:

Για το αν σταμάτησε να σκέφτεται τη Ρεάλ Μαδρίτης όλα αυτά τα χρόνια: «Στο ΝΒΑ πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Αν δεν είσαι, θα το πληρώσεις. Βέβαια, κράτησα μια επαφή με την ομάδα, έβλεπα τα παιχνίδια της. Έχω και το σπίτι μου στη Μαδρίτη, η κόρη μου γεννήθηκε εδώ, άρα πάντα θα υπάρχει μια σύνδεση. Πάντα είχα δεσμούς με την πόλη».

Για την υπογραφή του στη Ρεάλ, ενώ είχε μεγαλύτερες προτάσεις: «Δεν είμαι ανόητος, αλλά οι αποφάσεις μου δεν βασίζονται ποτέ μόνο στο οικονομικό. Σκέφτομαι και άλλα πράγματα. Τα χρήματα είναι ένας παράγοντας σε μια απόφασή μου, αλλά όχι ο πιο σημαντικός. Έτσι συνέβη και τώρα. Νιώθω σπίτι μου τη Μαδρίτη, έχω μεγάλη σύνδεση με τη Ρεάλ εντός και εκτός παρκέ και θεώρησα πως σε αυτό το μέρος έπρεπε να βρεθώ. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά θεωρώ πως συνολικά υπήρχαν πολλά θετικά στη Ρεάλ. Στο τέλος, δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου».

Για τους στόχους της ομάδας του Τσους Ματέο: «Όταν μιλάμε για τη Ρεάλ πάντα οι προσδοκίες είναι υψηλές. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που θα διεκδικήσει και τα θα κερδίσει όλους τους τίτλους. Αυτή είναι η ευθύνη που φέρεις και η πίεση που έχεις όταν αγωνίζεσαι στη Ρεάλ. Η νέα χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ομάδα έρχεται από την κατάκτηση της Euroleague και θέτουμε παρόμοιους στόχους και πάλι. Έχω φοβερό κίνητρο και ήθελα να βρίσκομαι εδώ. Η προσαρμογή μου δεν θα είναι δύσκολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ