«Εκτός παιχνιδιού για Μίροτιτς η Μονακό» – Τι ισχύει για Αρμάνι και Παναθηναϊκό

«Εκτός παιχνιδιού για Μίροτιτς η Μονακό» – Τι ισχύει για Αρμάνι και Παναθηναϊκό

Οι σημερινές πληροφορίες του Basketnews αναφέρουν πως και η Μονακό βγαίνει εκτός στην διεκδίκηση του Νίκολα Μίροτιτς. Τον πρώτο λόγο η Αρμάνι, τι ισχύει για Παναθηναϊκό.

Δεν έχει σταματημό το «σίριαλ» του Νίκολα Μίροτιτς. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μαυροβούνιου έχει περάσει από 40… σκηνικά. Από την αποδέσμευση της Μπαρτσελόνα, στην συμφωνία με την Παρτίζαν που την χάλασε ο ίδιος, μέχρι και στο ενδιαφέρον της Μονακό, της Αρμάνι Μιλάνο και του Παναθηναϊκού.

Σημερινές πληροφορίες από το Basketnews όμως, αναφέρουν πως η Μονακό είναι η τελευταία περίπτωση που βγαίνει οριστικά εκτός διεκδίκησης του Νίκολα Μίροτιτς. Μάλιστα υποστηρίζουν πως η ανανέωση του Ουατάρα και η επιλογή του Μάικ Τζέιμς να μην μην ασκήσει το δικαίωμα του για το ΝΒΑ, θα είναι οι τελευταίες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ του Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα – Ο Μίχαϊλιουκ, η «έξτρα» κίνηση και το ευέλικτο ρόστερ του Ολυμπιακού

Για τους Ιταλούς, το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του πρώην πλέον παίκτη της Μπαρτσελόνα, ήταν και είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Μοιάζει η ιδανικότερη περίπτωση τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα. Από την στιγμή μάλιστα που έγινε όλο το «σίριαλ» με την Παρτίζαν, εκεί δηλαδή όπου ο Μίροτιτς είχε κλείσει αλλά εν τέλει άλλαξε την απόφαση του.

Στο «παιχνίδι» μπλέκουν ξανά και τον Παναθηναϊκό τα δημοσιεύματα. Αναφέρουν πως εκτός από το Μιλάνο, η Αθήνα θα ήταν ο πιθανότερος προορισμός του Μαυροβούνιου με το ισπανικό διαβατήριο. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μπορεί να «ματσάρει» την οποιαδήποτε προσφορά (σε αντίθεση με τον Ερυθρό Αστέρα για παράδειγμα) και αποτελεί ακόμη ομάδα που τον θέλει (σε αντίθεση με την Παρτίζαν και την Μονακό).

Τίποτα δεν αποτελεί σίγουρο στην μεγαλύτερη μεταγραφική περίπτωση αυτού του καλοκαιριού. Ο Μίροτιτς έχει «αλλάξει» σε αυτό το διάστημα πολλές ομάδες και χώρες, αλλά… ανακοίνωση δεν υπάρχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ