Ραγδαίες εξελίξεις με Μίροτιτς: «Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του»

Ραγδαίες εξελίξεις με Μίροτιτς: «Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του»

Τι συμβαίνει με τον Νίκολα Μίροτιτς, προς ποια ομάδα οδεύει.

Συνεχίζεται ο… χαμός για τον Νίκολα Μίροτιτς!

Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ παραμένει στην αγορά των ελευθέρων και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ένα (ακόμη) παιδί του Μαρτίνεθ για τα άκρα – Τι παίζει με τον Κένεντι της Βαγιαδολίδ- Δύο wingers παίρνει ο Ολυμπιακός

Οπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον εκτός της κούρσας για την υπογραφή του 32χρονου παίκτ μετά και την βόμβα Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κάλυψε με τον Ισπανό το κενό στην φροντλάιν και η υπόθεση Μίροτιτς έκλεισε οριστικά.

Ο Μαυροβούνιος παίκτης παραμένει σε αναζήτηση νέας μπασκετικής στέγης, με την ιστοσελίδα BasketNews.com, να τον στέλνει στο Μιλάνο και την αγκαλιά του Ετόρε Μεσίνα.

«Σύμφωνα με πηγές η Αρμάνι Μιλάνο εμφανίζεται ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Νίκολα Μίροτιτς αυτή τη στιγμή», αναφέρει το site που εδρεύει στη Λιθουανία.

Μένει να φανεί λοιπόν πως θα εξελιχθεί το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού. Ο 33χρονος παίκτης -που έχει «παίξει» για αρκετές Euroleague ομάδες- βρέθηκε μια ανάσα από την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς και τώρα ετοιμάζει βαλίτσες για την γειτονική Ιταλία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ