Στα ραντάρ της Παρτιζάν ο Καλάθης με τον Λαπροβίτολα

Στα ραντάρ της Παρτιζάν ο Καλάθης με τον Λαπροβίτολα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία, Νικ Καλάθης και Νίκο Λαπροβίτολα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση στη θέση «1» της Παρτιζάν.

Η Παρτιζάν, μπορεί να «κλείδωσε» τις παραμονές των Κέβιν Πάντερ και Ζαν ΛεΝτέι, ωστόσο υπάρχουν κενά στο ρόστερ της τα οποία πρέπει να καλύψει. Ένα από αυτά και ίσως το σημαντικότερο είναι το κενό στη θέση «1» καθώς στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει μόνο ένας καθαρός πλέι μέικερ – μετά τις αποχωρήσεις των Γιαμ Μαντάρ (Φενέρμπαχτσε) και Ντάντε Έξουμ (NBA) – ο Αλέξα Αβράμοβιτς.

Σύμφωνα με το «MozzartSport» η Παρτιζάν έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Νικ Καλάθη και Νίκο Λαπροβίτολα.

Διαβάστε επίσης: Ένα (ακόμη) παιδί του Μαρτίνεθ για τα άκρα – Τι παίζει με τον Κένεντι της Βαγιαδολίδ- Δύο wingers παίρνει ο Ολυμπιακός

Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε, ωστόσο πρέπει να διευθετηθεί το θέμα της αποζημίωσης του αφού η πρόθεση του παίκτη είναι να πληρωθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του με το ποσό να ανέρχεται περίπου στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη, ο Λαπροβίτολα έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα το οποίο μπορεί να τερματιστεί καθώς υπάρχει buy – out τιμή 600 χιλιάδων ευρώ, με την Παρτιζάν να εμφανίζεται έτοιμη να δώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Παρτιζάν έχει στα υπ’ όψιν της και τις δύο περιπτώσεις και παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει κίνηση, ωστόσο σε περίπτωση που και οι δύο περιπτώσεις παρουσίασουν δυσκολίες θα στραφεί στην αγορά του NBA για να βρει τον βασικό της γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ