Επίσημα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Άλεξ Πόιθρες

Επίσημα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Άλεξ Πόιθρες

Αρμάνι και Πόιθρες κατέληξαν σε συμφωνία, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου φόργουορντ για την επόμενο χρόνο.

Άλεξ Πόιθρες και Αρμάνι Μιλάνο έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία μία εβδομάδα μετά την έναρξη των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει σήμερα Παρασκευή (28/07) την απόκτηση του 29χρονου αμερικανού, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 29χρονος Πόιθρες έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά από μία σεζόν στην ισραηλινή ομάδα. Ο Πόιθρες εντάχθηκε στη Μακάμπι με συμβόλαιο 1+1 το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η οψιόν που υπήρχε για τη δεύτερη σεζόν δεν ασκήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό: «Πρόταση στον Ναν»

Στον σύλλογο του Ισραήλ, ο Πόιθρες δεν έζησε και την καλύτερη του μπασκετική σεζόν καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς που τον κράτησαν μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 16 ματς στην Euroleague.

Ο Αλεξάντερ Πόιθρες, όπως είναι το πλήρες όνομα του, τη σεζόν 2022-23 στην Euroleague, είχε μέσο όρο 22 λεπτά ανά αγώνα, σκοράροντας 7,8 πόντους, μαζεύοντας 3,6 ριμπάουντ και έχοντας δείκτη απόδοσης PIR 7,4. Παρά τους τραυματισμούς του και την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση που έκανε, ο 29χρονος θυσιάστηκε για την ομάδα της Μακάμπι και συμμετείχε σε ένα σημαντικό παιχνίδι της EuroLeague, όταν ο Όντετ Κάτας αντιμετώπιζε έλλειψη παικτών στο «ροτέϊσον» λόγω πολλαπλών τραυματισμών.

Μετά από ένα πεντάμηνο απουσίας, ο Πόιθρες κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα για τα πλέι οφ της EuroLeague, στη σειρά απέναντι στη Μονακό και είχε 7 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη, ο Αμερικανός φόργουορντ, είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους (72,4% δίποντα) και 5,2 ριμπάουντ σε μόλις 20,4 λεπτά ανά αγώνα, βοηθώντας τη Μακάμπι να εξασφαλίσει τον τίτλο του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ