Μεγάλη ανατροπή στη Euroleague: Η «εκτόξευση» του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός – Ποιον βλέπουν φαβορί στο ντέρμπι «αιωνίων» (pics)

Μεγάλη ανατροπή στη Euroleague: Η «εκτόξευση» του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός – Ποιον βλέπουν φαβορί στο ντέρμπι «αιωνίων» (pics)

Πώς βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, τις κινήσεις του Ολυμπιακού και το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής στη Euroleague.

Η Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να είναι η πιο ανταγωνιστική όλων των εποχών, με τις μεταγραφικές κινήσεις των περισσότερων ομάδων να είναι σπουδαίες και όλους τους συλλόγους να έχουν ενισχυθεί.

Φυσικά, η ομάδα που έχει «τρελάνει» τους πάντες και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργή και με πακτωλό χρημάτων είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει αποκτήσει ήδη τους Σλούκα, Βιλντόζα, Λεσόρτ, Κώστα Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Γκάι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Μωραϊτη και Μήτογλου, ενώ πλέον έχει προπονητή τον Εργκίν Αταμάν.

Οι πράσινοι μάλιστα αναμένεται να κινηθούν για τουλάχιστον ακόμη τρεις κινήσεις από το πάνω ράφι το φετινό καλοκαίρι, έχουν αλλάξει επίπεδο με τους παίκτες που έχουν αποκτήσει και πλέον αποτελούν φαβορί, σύμφωνα με τους μπουκ για την κατάκτηση της Euroleague.

Συγκεκριμένα, εκεί που ήταν την περσινή σεζόν εκτός δεκάδας βάση αποδόσεων, πλέον είναι το τρίτο φαβορί για να πάρει την κούπα και δεν αποκλείεται να πέσει κι άλλο. Τον Παναθηναϊκό όπως θα δείτε τον συναντάει κανείς σε απόδοση γύρω στο 7-8.00, πίσω μόνο από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αλλά με μικρή διαφορά.

Όσον αφορά την έτερη ελληνική ομάδα και περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης, Ολυμπιακό, οι αποδόσεις για να κατακτήσει την κούπα είναι περίπου στο 9.00 και θεωρείται 5ο ή 6ο φαβορί πίσω και από τις Μονακό και Εφές.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι και οι αποδόσεις για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με το τριφύλλι να είναι μετά από αρκετό καιρό και τουλάχιστον δύο χρόνια ξανά φαβορί και μάλιστα με διαφορά.

Το σετ αποδόσεων είναι στο 1.60 περίπου η νίκη της ομάδας του Αταμάν, ενώ αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα αγγίζει το 2.40. Κι όλα αυτά με τον Ολυμπιακό να έχει να κάνει ακόμη 1-2 μεταγραφικές κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ του και τους πράσινους τουλάχιστον τρεις.

Δείτε τις αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague: 

Δείτε τις αποδόσεις στο πρώτο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ