Κιριλένκο : «Το μπάσκετ πρέπει να μείνει ενωμένο, να βρουν λύση FIBA και Ευρωλίγκα»

Κιριλένκο : «Το μπάσκετ πρέπει να μείνει ενωμένο, να βρουν λύση FIBA και Ευρωλίγκα»

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Αντρέι Κιριλένκο, έφερε σε πρώτο πλάνο το καλό του αθλήματος και κάλεσε FIBA και Ευρωλίγκα να βρουν μια λύση!

Το καλό του μπάσκετ έβαλε σε πρώτο πλάνο ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος κάλεσε FIBA και Ευρωλίγκα να τα βρουν και να σκεφτούν μια λύση για το καλό του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας μιλώντας σε Μέσο της χώρας του τόνισε: «Η ξεκάθαρη θέση μου είναι ότι το μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένο. Είναι απολύτως απαραίτητο να βρεθεί μια λύση ανάμεσα σε FIBA και Euroleague. Η Euolreague βασίζεται στο εμπόριο και θεωρεί πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά την ίδια στιγμή, θα πρέπει να κατανοήσει τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν σε άλλα πρωταθλήματα και συλλόγους.

Υπάρχει ένας διαχωρισμός όχι μόνο στις εθνικές ομάδες, αλλά και στους συλλόγους. Για μένα, για παράδειγμα, υπάρχει ξεκάθαρη εστίαση στις ισπανικές ομάδες. Καταλαβαίνω ότι ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός, αλλά δεν μπορείς να έχεις 5 ομάδες από τις 16. Αυτό επισκιάζει όλο το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ