Αντετοκούνμπο: «Για να είστε δυνατοί στο παρκέ, πάρτε το γυμναστήριο στα σοβαρά» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Για να είστε δυνατοί στο παρκέ, πάρτε το γυμναστήριο στα σοβαρά» (vid)

Συμβουλές επαγγελματικής αντιμετώπισης του μπάσκετ και δείγματα του σωστού work ethic που τον έφτασαν στην κορυφή του κόσμου, έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε νεαρούς Κινέζους αθλητές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο τουρ που κάνει στην Ασία και την Κίνα συγκεκριμένα, ανέλαβε τον ρόλο του προπονητή και του συμβουλάτορα σε ένα καμπ όπου βρέθηκε με νεαρούς Κινέζους αθλητές.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο twitter ο Greek Freak, φαίνεται να προσπαθεί να εμπνεύσει τους νεαρούς που κρέμονται από0 τα χείλη του με ένα inspirational speech όπως επικρατεί ο όρος στις ΗΠΑ, τονίζοντάς τους πόσο σημαντική είναι η σωστή εκγύμναση για να μπορούν να είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί στο παρκέ, αναφέροντας πως το θέμα είναι η καθημερινή νίκη στη μάχη που δίνει ο καθένας με τον εαυτό του.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Τσόριτς 2-0: Απόλυτη κυριαρχία και τρίτος φετινός τελικός για τον Στέφανο στο Μεξικό

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αντετοκούνμπο:

«Για να μπορείτε να παίξετε, πρέπει να έχετε την ικανότητα να χτίσετε το σώμα σας εδώ. Επειδή αν δεν είστε δυνατοί εδώ, δεν θα μπορείτε να είστε στο παρκέ. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό από το να είστε στο γήπεδο. Αν δείτε τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, όλοι είχαν κοινό ότι ήταν δυνατοί, υγιείς και πήραν το γυμναστήριο σοβαρά.

Ο Κόμπι, ο Τζόρνταν, ο Σακ, ο ΛεMπρόν… Πρέπει να το πάρετε στα σοβαρά, οπότε ας το πάρουμε σοβαρά. Με τον ίδιο τρόπο που παίρνουμε το μπάσκετ σοβαρά, επειδή είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία μάχη με τον εαυτό σας. Κέρδισες τη μάχη σήμερα, πρέπει να το κάνεις κι αύριο»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ