Φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς!

Φουντώνουν οι φήμες για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς!

Τα σενάρια γύρω από τον Μάικ Τζέιμς έχουν πάρει «φωτιά» και σε όλη την Ευρώπη κυκλοφορούν φήμες για το μέλλον του στη Μονακό!

Ο Μάικ Τζέιμς είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων και των φημών σε όλη την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες και ο λόγος είναι ότι κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το μέλλον του στη Μονακό.

Ο Αμερικανός σταρ της γαλλικής ομάδας μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως έχει εμπλακεί σε διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μπορεί να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η άφιξη του Κέμπα Γουόκερ έχει αλλάξει τις ισορροπίες στο ρόστερ των Μονεγάσκων, με δεδομένη και την παρουσία των Τζόρνταν Λόιντ και Έλι Οκόμπο στην περιφέρεια, ενώ δεν είναι και στα καλύτερα τους οι σχέσεις του Τζέιμς με τον κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Από εκεί και πέρα, τις φήμες περί αποχώρησης του 32χρονου γκαρντ από το Πριγκιπάτο πυροδότησε εκ νέου τη Δευτέρα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, ο οποίος αναρωτήθηκε δημοσίως «πού θα παίξει ο Μάικ Τζέιμς την επόμενη σεζόν;», βάζοντας ξανά «φωτιά» για τον Αμερικανό και δείχνοντας πως κάτι… συμβαίνει ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγα 24ωρα, κυκλοφόρησαν και σενάρια σχετικά με τον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι πήραν άμεσα… αποστάσεις από το συγκεκριμένο θέμα με επίσημη θέση, που διαβάσατε από to10.gr, τονίζοντας πως «δεν ασχολούνται με παίκτες που έχουν συμβόλαια».

Δείτε την ανάρτηση του Ιταλού δημοσιογράφου, Αλεσάντρο Μάγκι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ