Οργιάζουν οι φήμες για Ολυμπιακό και Μάικ Τζέιμς – Τι απαντούν οι Ερυθρόλευκοι (pic)

Οργιάζουν οι φήμες για Ολυμπιακό και Μάικ Τζέιμς – Τι απαντούν οι Ερυθρόλευκοι (pic)

Ατζέντηδες, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, κάνουν λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με τον Αμερικανό σούπερ σταρ της Μονακό.

«Φωτιές» άναψε η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Μάικ Τζέιμς, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να φέρνει σε πρώτο πλάνο τον Αμερικανό σούπερ σταρ της Μονακό και να δημιουργεί… πανικό στα social media, αλλά και πολλά ερωτήματα.

Τι έχει συμβεί με τον Αμερικανό γκαρντ; Αμέσως άρχισαν να ακούγονται και να γράφονται διάφορα στα social media για τον Μάικ Τζέιμς, με τους μάνατζερ, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό και μάλιστα να κάνουν λόγο για επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιβάν Μπρίνιτς» (vid)

Επαφές που γίνονται σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με τον Μάικ Τζέιμς να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αμερικανός σούπερ σταρ είναι ενοχλημένος από την απόφαση της Μονακό να πάρει τον Κέμπα Γουόκερ και αναζητάει τρόπο να αποχωρήσει από την ομάδα του Πριγκιπάτου. Κάπου εκεί μπαίνει ο Ολυμπιακός, με τις ίδιες πηγές, να αναφέρουν ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού προσέγγισε τον Αμερικανό σούπερ σταρ και οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις για το αν και κατά πόσο μπορεί ο 33χρονος να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Στις επαφές των δύο πλευρών φέρεται να έπαιξε ρόλο και νυν παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Μάικ Τζέιμς και θεωρεί ότι είναι το κομμάτι που λείπει από το ερυθρόλευκο παζλ. Για να «κολλήσει» αυτό το κομμάτι βέβαια δεν αρκεί να συμφωνήσει ο Αμερικανός, καθώς για να αποχωρήσει από την Μονακό, θα πρέπει οι Πειραιώτες να πληρώσουν το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς με τους Μονεγάσκους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Παναθηναϊκός δεν προσέγγισε τον Αμερικανό γκαρντ, παρότι ψάχνει επίσης για «1-2άρι», με τον Αταμάν να εξετάζει άλλες περιπτώσεις, αφήνοντας εκτός μεταγραφικής λίστας τον Μάικ Τζέιμς. Απομένει να φανεί εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, περί προσέγγισης του Ολυμπιακού, αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον του Μάικ Τζέιμς, που έκανε σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Update: Οι Ερυθρόλευκοι λίγο πριν τις 19:00 έκαναν ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφεραν ότι δεν ασχολούνται με παίκτες που έχουν συμβόλαια. Μια ανάρτηση, πάντως, που δεν ήταν ικανή να σταματήσει τα σενάρια και την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον Αμερικανό, παρότι οι Πειραιώτες είναι ξεκάθαροι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ