Σούπερ ενίσχυση για Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε τον αντι-Μίροτιτς (vid)

Σούπερ ενίσχυση για Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε τον αντι-Μίροτιτς (vid)

Η Μπαρτσελόνα σε μια σπουδαία κίνηση, έκλεισε γνωστό NBAer με 8 χρόνια καριέρας στο κορυφαίο πρωτάθλημα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Νίκολα Μίροτιτς.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να χρειάστηκε αρκετό χρόνο αλλά τελικά αντάμειψε τους οπαδούς της με τον καλύτερο τρόπο. Αναπλήρωσε το μεγάλο κενό του Νίκολα Μίροτιτς με τον Τζαμπάρι Πάρκερ.

Ο Καταλανικός σύλλογος τα βρήκε σε όλα με τον παίκτη ο οποίος πέρασε χωρίς προβλήματα τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον ανακοινώθηκε φορώντας τα μπλαουγκράνα και έτοιμος να κάνει αναμφισβήτητα τη διαφορά στο ευρωπαϊκό μπασκετ αν παραμείνει υγιής, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα της frontline της Μπάρτσα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί θα ήθελε στον Ολυμπιακό τον Μάικ Τζέιμς ο Παπανικολάου… (vid)

Ο 28χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε για 8 χρόνια στο ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 14.1 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 310 ματς αγωνιζόμενος για τέσσερις σεζόν στους Μπακς οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο.2 του draft του NBA το 2014, με το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη Λίγκα να επηρεάζεται από την ευπάθειά του στους τραυματισμούς.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Σικάγο Μπουλς, Ουάσιγκτον Γουίζαρντς. Ατλάντα Χοκς, Σακραμέντο Κινγκς και Μπόστον Σέλτικς, ενώ την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ