Μπερτομέου: «Απίθανο να αποχωρήσει κάποια ομάδα από την Ευρωλίγκα»

Μπερτομέου: «Απίθανο να αποχωρήσει κάποια ομάδα από την Ευρωλίγκα»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο πρόεδρος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων κατέστησε σαφές ότι η προοπτική «απόσχισης» του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες

Ο Παναθηναϊκός θα είναι και την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα; Τις τελευταίες ημέρες, οι διαδικτυακές απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με πιθανή αποχώρηση του συλλόγου από την διοργάνωση αρχίζουν να… αποδυναμώνονται. Το οικονομικό κόστος και το κόστος στην εικόνας της ομάδας είναι πολύ μεγάλα για ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ της γηραιάς ηπείρου, οπότε δύσκολα θα δούμε τα λόγια του Έλληνα επιχειρηματία να υλοποιούνται.

Από την πλευρά της η Ευρωλίγκα γνωρίζει ότι οι πιθανότητες αποχώρησης του Παναθηναϊκού είναι πολύ λίγες αυτό δηλώνει και ο Τζορντί Μπερτομέου σε διάφορες συνεντεύξεις του, η τελευταία εξ’ αυτών στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Novosti.

Ερωτηθείς για την απουσία του Ερυθρού Αστέρα από την διοργάνωσης της επόμενης σεζόν και την πιθανότητα να αλλάξει η κατάσταση για την ομάδα του Βελιγραδίου, ο ισχυρός άνδρας εξήγησε: «Όπως γνωρίζετε, οι δεκαέξι άδειες χωρίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη πιθανότητα να παίξει ο Ερυθρός Αστέρας στην Ευρωλίγκα 2018-19 είναι οποιοσδήποτε από τους δεκαέξι συλλόγους να εγκαταλείψει τη διοργάνωση, κάτι που σήμερα είναι απίθανο».

Μια δήλωση που αποκαλύπτει ότι οι έντεκα ομάδες που δεσμεύονται με συμβόλαιο δέκα ετών, (συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού) ο νικητής του Eurocup, οι πρωταθλητές  σε ABA λίγκα, Γερμανικό πρωτάθλημα, και μία ακόμα της VTB λίγκα (εκτός της ΤΣΣΚΑ) και μία ακόμα wild card, θα είναι παρόντες στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2018-19!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ