Έξαλλος ο Αταμάν «Τον παίρναμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε – Μας απογοήτευσε»

Έξαλλος ο Αταμάν «Τον παίρναμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε – Μας απογοήτευσε»

Με ποιον είναι έξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μίλησε σε μέσο της χώρας του, αναφορικά με περίπτωση παίκτη που ήθελε σαν τρελός στην Εθνική της Τουρκίας, όπου και είναι πρώτος προπονητής και αυτός ούτε καν που σήκωσε το τηλέφωνο.

Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε τον Τούρκο τεχνικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν».

Ο λόγος για τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε, Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος έχει πάρει την τουρκική υπηκοότητα και έχει αγωνιστεί αρκετές φορές με το εθνόσημο της Τουρκίας.

Ο Τούρκος τεχνικός εξήγησε πως με δεδομένη την απουσία του Σέιν Λάρκιν, ο Γουίλμπεκιν θα αποτελούσε παίκτη κλείδι της Εθνικής ομάδας της χώρας του, όμως αυτός ούτε καν που σήκωσε το τηλέφωνο.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Αταμάν, μιλώντας στο Tivibu Spor:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την περίπτωση του. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να έρθει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα. Πριν από πέντε εβδομάδες, ανακοινώσαμε την προεπιλογή και ενημερώσαμε έγκαιρα όλους τους συλλόγους. Προσπαθήσαμε επίσης να ενημερώσουμε και τους παίκτες, όταν όμως κάποιος δεν σηκώνει το τηλέφωνο, τότε δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας. Σε αυτή την περίπτωση, ενημερώνεις την ομάδα και περιμένεις. Τον Γουίλμπεκιν δεν μπορούσαμε να τον βρούμε», είπε χαρακτηριστικά

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Φυσικά, οι σύλλογοι θέλουν επίσης οι παίκτες τους να παίξουν στην εθνική ομάδα. Η παρουσία του Γουίλμπεκιν με δεδομένη την απουσία του Λάρκιν θα μας έκανε πιο δυνατούς. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες, ο Γουίλμπεκιν μας απογοήτευσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ