Επίσημη η «βόμβα» της Άλμπα με Στέρλινγκ Μπράουν

Επίσημη η «βόμβα» της Άλμπα με Στέρλινγκ Μπράουν

Η Άλμπα Βερολίνου ενεργοποίησε τη «βόμβα» που ακούει στο όνομα Στέρλινγκ Μπράουν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 29χρονου ΝΒΑερ για δύο χρόνια.

Επίσημη μορφή πήρε το «μπαμ» της Άλμπα Βερουλίνου με τον Στέρλινγκ Μπράουν.

Η ομάδα του Βερολίνου επισημοποίησε την απόκτηση του 29χρονου ΝΒΑερ, ο οποίος θα μετακομίσει στην Ευρώπη για τα επόμενα δύο χρόνια και ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Τζαλίν Σμιθ, ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του στη Βίρτους Μπολόνια.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε ο Αράο και έρχεται Ελλάδα

Έτσι, ο έμπειρος γκαρντ του ΝΒΑ, Στέρλινγκ Μπράουν, θα κάνει το άλμα στην Ευρώπη με την Άλμπα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος σήμερα Τρίτη (15/08).

Ο Μπράουν (1,96 μ., 28 ετών) εμφανίστηκε πέρυσι με τους Λος Άντζελες Λέικερς σε τέσσερα παιχνίδια και πέρασε το υπόλοιπο της σεζόν με τους Ράπτορς 905 της G League του ΝΒΑ.

Μαζί με την περσινή σεζόν, έχει παίξει συνολικά σε 290 παιχνίδια στο ΝΒΑ σε έξι σεζόν, αρχής γενομένης από το 2017. Σε αυτό το διάστημα, έχει σημειώσει 5,3 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 16,6 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Μπράουν, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην EuroLeague και θα γίνει ο τρίτος γκαρντ που θα υπάρχει στο ρόστερ της Άλμπα, μετά τους Ματ Τόμας και Ματέο Σπάνιολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ