Τον ΝΒΑερ Φρανκ Καμίνσκι ανακοίνωσε η Παρτιζάν

Τον ΝΒΑερ Φρανκ Καμίνσκι ανακοίνωσε η Παρτιζάν

Ο Καμίνσκι είναι ο εκλεκτός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο παίκτης με τον οποίον κλείνει η frontline της Παρτιζάν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι γνωστό πως έψαχνε για έναν ακόμα σέντερ για να κλείσει την frontline του και τον βρήκε στο πρόσωπο του Φρανκ Καμίνσκι.

Ο Σέρβος προπονητής αλλάζει στόχευση φέτος και από το pfysical 5άρι που είχε πέρσι (Λεσόρ), στράφηκε σε ένα strech 5, δηλαδή έναν ψηλό με αξιόλογο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση που μπορεί να τραβηχτεί εκτός ζωγραφιστού και να δημιουργήσει χώρους στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Η εχθρική διαιτησία του Στίλερ κάνει ακόμη πιο σημαντική την πρόκριση…

Ο Καμίνσκι είναι ο δεύτερος ΝΒΑερ που απέκτησε η Παρτιζάν, μετά τον Πι Τζέι Ντόζιερ αυτό το καλοκαίρι και έρχεται για να καλύψει το κενό του Ματίας Λεσόρ, μετά τη μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό.

0 30χρονος ύψους 2.13μ σέντερ, έχει μια αρκετά καλή πορεία στο ΝΒΑ για 8 σεζόν, κατά τις οποίες έχει αγωνιστεί για τους Σάρλοτ Χόρνετς, Φοίνιξ Σανς, Ατλάντα Χοκς και Χιούστον Ρόκετς. Μετράει 413 ματς στο ΝΒΑ με μέσους όρους 8.8 πόντων, 3.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ, ενώ έχει στο ρεπερτόριό του και το τρίποντο από το οποίο εκτελεί με ποσοστό 34.9%.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ