Αποκαλύψεις από Τζέιμς για Ολυμπιακό και Γιαννακόπουλο (pics)

Αποκαλύψεις από Τζέιμς για Ολυμπιακό και Γιαννακόπουλο (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε που θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό καθώς και στο τι συζήτησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ξεκάθαρα ένα από τα πιο «ζεστά» ονόματα του καλοκαιριού με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί γερό μπάσιμο για την απόκτησή του. Ο Αμερικάνος, όμως, ξεκαθάρισε σε ερώτηση που του τέθηκε ότι θα μείνει στη Μονακό βάζοντας τέλος σε ότι εναπομείναντα σενάρια υπάρχουν.

«Μου είπαν πως μένω, όποτε βρίσκομαι εδώ» ήταν η ατάκα του Τζέιμς επαληθεύοντας τα λόγια του Σάσα Ομπράντοβιτς. Στη συνέχεια άφησε τα πάντα ανοιχτά για την επόμενη σεζόν λέγοντας: «Νομίζω πως για αυτήν τη σεζόν θα είμαι εδώ. Η free agency έρχεται το επόμενο καλοκαίρι, οπότε θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: «Αγκάλιασε» την 19η θέση με το… βλέμμα προς τα πάνω η Ελλάδα

Ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Παναθηναϊκός στην αρχή του καλοκαιριού για πιθανή επιστροφή του superstar γκαρντ στο «τρυφύλλι», με τον 33χρονο να αποκαλύπτει τις συζητήσεις που είχε με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Νομίζω πως με ρώτησε ποιο είναι το στάτους μου (σ.σ. συμβόλαιο κτλ.). Του είπα πως δεν νομίζω ότι θα φύγω. Οπότε ουσιαστικά σταμάτησε ακριβώς εκεί η συζήτηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ