Ολυμπιακός: Ο Κέντρικ Ναν και ο free agent από το ΝΒΑ που είναι στη λίστα

Ολυμπιακός: Ο Κέντρικ Ναν και ο free agent από το ΝΒΑ που είναι στη λίστα

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τις επιλογές του για τη θέση του γκαρντ, έχοντας στρέψει την προσοχή του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεκινήσει να δουλεύει με τους παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ παράλληλα ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Όπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, οι Ερυθρόλευκοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την αγορά από το ΝΒΑ, με τον Κέντρικ Ναν να αποτελεί τον βασικό στόχο για τη θέση «2», μετά και την… απώλεια του Μάικ Τζέιμς σε μια υπόθεση που δεν προχώρησε.

Παράλληλα δεν είναι μόνο πρώην παίκτης των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς που απασχολεί. Μια περίπτωση που εξετάζεται είναι και εκείνη του Τέρενς Ντέιβις ο οποίος είναι ελεύθερος και εξετάζει τις επιλογές του, κοιτώντας φυσικά και το ΝΒΑ.

O Aμερικανός (26 ετών, ύψος 1.93μ) αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς αριθμώντας 6.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 64 παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί 227 φορές στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Δείτε τον Ντέιβις σε δράση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ