Σιμεόνε: «Δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι και επιστρέψαμε»

Σιμεόνε: «Δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι και επιστρέψαμε»

Ο αρχιτέκτονας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, εξήγησε τι κρύβεται πίσω από τον ατσάλινο χαρακτήρα της ομάδας του αποκαλύπτοντας τη νοοτροπίας αυτού και των παικτών του.

Μπορεί ο Σιμεόνε να είδε τις προσπάθειες των παικτών του από… ψηλά, στα θεωρεία του γηπέδου τη Λυών, αλλά αυτό δεν του στέρησε τίποτα από τη χαρά του να βλέπει τους παίκτες του μετά το 20’ να αποδίδουν πολύ καλά και να κατακτούν με σχετική άνεση το Europa League.

Εξηγώντας λοιπόν τι είναι αυτό που κάνει την Ατλέτικο να μάχεται συνεχώς και παντού, ανέφερε:

«Ο πιο σωστός τρόπος για να κερδίσεις είναι να επιμείνεις. Φτάσαμε σε δύο τελικούς του Champions League και σε έναν ημιτελικό. Χάσαμε τον πρώτο για δύο λεπτά στις καθυστερήσεις και τον δεύτερο στα πέναλτι. Σηκωθήκαμε όμως όρθιοι, δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι και επιστρέψαμε. Έχω μια ομάδα παικτών που δεν το βάζουν κάτω, είτε εγώ είμαι στον πάγκο, είτε στην εξέδρα, είτε στο ξενοδοχείο».

Παράλληλα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους Αντουάν Γκριεζμάν και Φερνάντο Τόρες:

«Δεν έχει να αποδείξει κάτι ο Γκριεζμάν. Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο αφοσιωμένος είναι στην ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας.

Η κατάκτηση του τροπαίου είναι ένα όνειρο για τον Τόρες και ελπίζω να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος όπως πρέπει την Κυριακή για όσα έχει καταφέρει με την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ