Σλούκας : «Δεν ήταν έκπληξη που η Ζαλγκίρις απέκλεισε τον Ολυμπιακό»

Σλούκας : «Δεν ήταν έκπληξη που η Ζαλγκίρις απέκλεισε τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στους δημοσιογράφους λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό του Final Four στο Βελιγράδι, κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας (18/5).

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του final-4 του Βελιγραδίου κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Κώστα Σλούκα να μιλά σε Ελληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται στην σερβική πρωτεύουσα.

Μεταξύ άλλων ο Ελληνας γκαρντ εξέφρασε την άποψη ότι για εκείνον δεν αποτέλεσε έκπληξη ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τους Λιθουανούς.

Παράλληλα συνέκρινε την ομάδα του Κάουνας με τον Ολυμπιακό του 2012 του οποίου μέλος ήταν και ο ίδιος.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας μίλησε:

Για το αν η εμπειρία της Φενέρ θα κάνει την διαφορά στο Final Four: «Μακάρι να είναι έτσι, θα το δούμε αύριο (18/5), παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και μην ξεχνάμε πως η Ζαλγκίρις παρά το ταλέντο και την ποιότητα δεν διαθέτει εμπειρία, αλλά έχει μεγάλο ενθουσιασμό και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Βρίσκεται εδώ ξεπερνώντας τον στόχο που είχε από την αρχή να βρεθεί στα playoffs και ήρθε εδώ να το απολαύσει και να παίξει μπάσκετ. Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο πλάνο μας».

Για το αν είναι ένα έξτρα κίνητρο η κατάκτηση της 4ης Ευρωλίγκας της καριέρας του: «Έχω έρθει απλά να κάνω την δουλειά μου, να παίξω μπάσκετ, να βοηθήσω την ομάδα μου, για να βρεθούμε σε έναν ακόμα τελικό. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα».

Για το αν η Ζαλγκίρις του θυμίζει την παρέα του Ολυμπιακού στο Final Four του 2012: «Δεν θα πω ναι, έχουν παρόμοια στοιχεία, παίζουν σκληρά, δεν αφήνουν κανένα λεπτό του παιχνιδιού είτε χάνουν είτε κερδίζουν. Και αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία του προπονητή της».

Για το αν περίμενε να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Ζαλγκίρις: «Είπα και πριν πως για μένα δεν ήταν μεγάλη έκπληξη που προκρίθηκε η Ζαλγκίρις. Υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί για την ελληνική ομάδα, παίκτες κλειδιά ήταν τραυματίες, η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και από την στιγμή που έκανε το break στο ΣΕΦ, ήταν πολύ δύσκολο μετά για τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ