Ομάδα της Euroleague πλησιάζει στον Ζάγκαρς

Ομάδα της Euroleague πλησιάζει στον Ζάγκαρς

Ο Ζάγκαρς ήταν η μεγάλη αποκάλυψη για τη Λετονία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βοηθώντας τη να φτάσει ως την πέμπτη θέση και αποτελεί διακαή πόθο πολλών ομάδων της Euroleague.

H Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη έχει βάλει στο «μάτι» τον παίκτη αποκάλυψη του Mundobasket για την Λετονία, τον Αρτούρς Ζάγκαρς.

Ο Λετονός γκαρντ μοιάζει να τα έχει βρει σε όλα με την Φενέρ, σύμφωνα και με τουρκικά δημοσιεύματα και οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία για 3ετές συμβόλαιο του Ζάγκαρς με την ομάδα του Έλληνα τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Τζόκοβιτς: Ένα διαμάντι 24ων καρατίων και η… βαριά κληρονομιά

Ο 23χρονος γκαρντ που διέπρεψε με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι, οδηγώντας την εθνική του στην 5η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά και τον προπονητή του να αναδειχθεί ο καλύτερος της διοργάνωσης, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Ασίας.

Σε ολόκληρο το τουρνουά είχε κατά μέσο όρο 12.4 πόντους (41.7% τρίποντο), 7.4 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, όντας από τους πιο καθοριστικούς στην πορεία της Λετονίας, καταφέρνοντας μάλιστα να μπει στα βιβλία της ιστορίας, με τις 17 ασίστ που έβγαλε απέναντι στη Λιθουανία στο παιχνίδι για την 5η θέση.

Η απόφασή του να πάει στην Φενέρμπαχτσε κρίνεται σωστή για να πάρει εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο δημοσιεύματα της γείτονος χώρας, αναφέρουν πως θα δοθεί δανεικός στη Λιθουανική Γουλβς για να πάρει αρκετό αγωνιστικό χρόνο, αφού η περιφέρεια της τουρκικής ομάδας μοιάζει αρκετά γεμάτη για να χωρέσει και ο Ζάγκαρς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ