Αποκαλύψεις για τον Κέντρικ Ναν από το «Mozzart Sport»- Μάχη Ολυμπιακού και Βαλένθια

Αποκαλύψεις για τον Κέντρικ Ναν από το «Mozzart Sport»- Μάχη Ολυμπιακού και Βαλένθια

Οι Σέρβοι δίνουν πολλές πιθανότητες πλέον στον Ναν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ένας… μικρός χαμός για τον Κέντρικ Ναν.

Τον εξαιρετικό 28χρονο combo guard που εδώ και εβδομάδες βρίσκεται σε περίοπτη θέση της λίστας του Ολυμπιακού. Έπειτα από ένα ρεπορτάζ χθες από την Ισπανία, σειρά πήραν σήμερα οι Σέρβοι ρίχνοντας και άλλο νερό στον μύλο της φημολογίας αναφορικά με την επόμενη ημέρα της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ εμπιστευτικό: Η θέση του στην δεύτερη πεντάδα των Kings και η πρώτη… εκτίμηση

Εν πολλοίς; Πιο κοντά από ποτέ στην Ευρώπη παρουσιάζεται ο Ναν. Αλλά με τη Βαλένθια να έχει βάλει πλέον για τα καλά πλώρη για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με «Mozzart Sport», ο ισπανικός σύλλογος θέλει να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ του, λίγες ώρες μετά την ένταξη του Στέφαν Γιόβιτς στο ρόστερ από τη Σαραγόσα. «Η Βαλένθια πλήρωσε 300.000 για τον Γιόβιτς και τώρα θέλει και τον Κέντρικ Ναν», γράφει και συμπληρώνει: «Ο έμπειρος Αμερικανός εξακολουθεί να είναι χωρίς συμβόλαιο και περιμένει αν κάποιος σύλλογος του NBA θα του προσφέρει συνεργασία, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι μικρές».

Οι Σέρβοι δεν ξεχνούν βεβαίως τον Ολυμπιακό. Εκτιμούν όμως ότι πλέον η Βαλένθια είναι που έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο Αμερικανός περάσει στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού «Για τον Ναν ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, αλλά στη Βαλένθια υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να τελειώσουν τη δουλειά αν ο Αμερικανός δεν λάβει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ