Κρίσιμη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό: Η τελική απόφαση για Ναν

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό: Η τελική απόφαση για Ναν

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι κρίσιμη για τον Ολυμπιακό, που αναμένεται να εντείνει τις ενέργειές του για την απόκτηση ενός σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει συγκεντρώσει όλους τους παίκτες του (πλην φυσικά των διεθνών) για να αρχίσουν προπονήσεις. Μέχρι φυσικά να επιστρέψουν και όσοι ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις του με τις Εθνικές τους ομάδες.

Τα φιλικά ξεκινούν σε λιγότερο από μία εβδομάδα (7/9 κόντρα στον Προμηθέα), με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να κλείσουν άμεσα το ρόστερ τους, ώστε ο Έλληνας τεχνικός να ρίξει το βάρος στο χτίσιμο της νέας ομάδας για την απαιτητική σεζόν που πλησιάζει.

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες αναμένεται να μπουν δυναμικά την εβδομάδα που έρχεται ώστε να συμφωνήσουν με τον παίκτη που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη στο μυαλό τους τις περιπτώσεις που τους αρέσουν και από βδομάδα λοιπόν θα έχουν εξελίξεις όσον αφορά το εν λόγω ζήτημα.

Η πρώτη επιλογή του Κέντρικ Ναν

Η υπόθεση με τον Ναν είναι πέρα για πέρα γνωστή. Ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει στους Ερυθρόλευκους από τότε που τον πλησίασαν πως προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ. Ο Αμερικανός είναι πεπεισμένος πως μπορεί να βρει κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο. Όπως ακριβώς έκανε και πριν λίγες μέρες ο Σβι Μίχαϊλιουκ που είχε απασχολήσει αρχικά τους Πειραιώτες και στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως από τον Ολυμπιακό θα επικοινωνήσουν ξανά με τον Ναν με σκοπό να πάρουν μια τελική απάντηση για να μην χάνουν τον καιρό τους με τον παίκτη. Η πρόταση που του έχουν καταθέσει είναι αρκετά καλή (περίπου 2 εκατομμύρια ετησίως), ο 28χρονος είναι θετικός να έρθει στην Ευρώπη, όμως το ΝΒΑ παραμένει σημαντικό δέλεαρ.

Η εναλλακτική που κοιτά ο Ολυμπιακός

Από την στιγμή λοιπόν που η υπόθεση του Ναν καταλήξει σε αρνητική απάντησή του, τότε οι Πειραιώτες έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση. Και αυτή ακούει στο όνομα, Τέρενς Ντέιβις ΙΙ. Ο Αμερικανός με την εντυπωσιακή ιστορία μέχρι να φτάσει στον ΝΒΑ, έχει μείνει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη μια πρώτη επαφή μαζί του, ωστόσο θα περιμένει, όπως αναφέραμε, τον Ναν για να δει αν θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στην περίπτωση του Ντέιβις. Το βέβαιο είναι πως οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν παίκτη στα γκαρντ για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες και θα προσπαθήσει να το κάνει άμεσα (χωρίς όμως βιαστικές κινήσεις) ώστε να έχει χρόνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας να δουλέψει με το πλήρες ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ