Γιουλ : «Πάμε να πάρουμε το δέκατο!» (pic)

Γιουλ : «Πάμε να πάρουμε το δέκατο!» (pic)

Ο ηγέτης της βασίλισσας έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση της 10ης Ευρωλίγκας, λίγη ώρα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο Σέρχιο Γιουλ επέστρεψε για τα καλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, κάτι που έδειξε και στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ηγέτης της Ρεάλ είχε 16 πόντους με 3/7 τρίποντα και 5 ασίστ, βοηθώντας καταλυτικά στη νίκη-πρόκριση της βασίλισσας στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του ματς, ο Γιουλ δήλωσε: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Εμείς παίξαμε λίγο καλύτερα, μοιραζόμενοι την μπάλα, παίζοντας άμυνα και ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Αυτά ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας επί μίας σπουδαίας ομάδας, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Η άμυνά μας έκανε τη διαφορά απόψε. Τα πήγαμε πολύ καλά εναντίον του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος είναι από τους σημαντικότερους παίκτες των αντιπάλων. Όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και τα πήγε καλά σε όλο το ματς. Πλέον είμαστε στον τελικό».

Οσο για τον τελικό του Final Four του Βελιγραδίου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/5, 21:00, Novasports 1), δήλωσε: «Πρέπει να ξεκινήσουμε δυναμικά, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Στην επίθεση να προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας».

Εξάλλου ο Γιουλ προχώρησε και στην παρακάτω ανάρτηση στα social media: «Τεράστια δουλειά από όλους για μια νίκη που άξιζε τον κόπο. Πάμε. Αλλο ένα! #halamadrid #για το δέκατο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ