Λάσο : «Μοιάζαμε σαν… κότες, ωριμάζει ο Ντόντσιτς»

Λάσο : «Μοιάζαμε σαν… κότες, ωριμάζει ο Ντόντσιτς»

Ο προπονητής της Ρεάλ ήταν αποκαλυπτικότατος στην συνέντευξη τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης μία μέρα πριν το παιχνίδι με την Φενέρ.

Δεν γίνεται να μην είναι χαρούμενος ο Πάμπλο Λάσο για όσα κατάφερε η ομάδα του στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε ευδιάθετος στην συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό και μίλησε για όσα απασχολούν τους Μαδριλένους για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε την Κυριακή.

Ο Πάμπλο Λάσο είπε:

– Για τον τελικό με την Φενέρμπαχτσε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, για αυτά που καταφέραμε. Περιμένω τον τελικό. Ο τελικός είναι ανάμεσα στις δύο καλύτερες παίκτες της Ευρώπης που παίζουν η μια κόντρα στην άλλη. Η Φενέρ έκανε καλά τη δουλειά της όπως κι εμείς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

– Για την απόσταση της Μαδρίτης από το Βελιγράδι, τους φιλάθλους και τη μάχη της κερκίδας: «Είναι δύσκολο ταξίδι μέχρι εδώ. Η Φενέρ έχει περισσότερους φιλάθλους στο Βελιγράδι. Μακάρι να είχαμε κι εμείς περισσότερους στο Βελιγράδι. Παρόλα αυτά είμαστε περήφανοι για τους φιλάθλους μας. Μας υποστήριξαν σε όλη τη σεζόν. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε συνηθίσει».

– Για τα μαθήματα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν τον είχε προπονητή: «Είναι δύσκολο να πω ένα πράγμα. Καθημερινά μαθαίνω πράγματα που έμοιαζαν… ηλίθια, αλλά κέρδισα. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Ρεάλ, μάθαινα καθημερινά. Είχαμε σπουδαία ομάδα. Θα μπορούσαμε να χτίσουμε μια ομάδα για πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν δούλεψε. Για μένα, ως παίκτη, ήταν κάτι σπουδαίο να τον έχω προπονητή. Κοιτάζοντας τον χρόνο, μετά από πολλά χρόνια, πολλά πράγματα έμαθα από τον Ζέλικο ως προπονητή. Θυμάμαι ένα περιστατικό όπου ήμασταν μπροστά με 11 πόντους δυο λεπτά πριν το τέλος μου είπε “έκανες τη δουλειά, φύγε”. Ήθελα να τον σκοτώσω! Έχω πολλές ιστορίες να διηγηθώ και νιώθω τυχερός που είχα τον Ζέλικο προπονητή».

– Για τον Λούκα Ντόντσιτς: «Αυτό που συνέβη με τον Λούκα ήταν πολύ φυσιολογικό. Πέρυσι ήταν το πρώτο Final 4 της καριέρας του και έκανε εκπληκτική σεζόν. Συνεχίζει να ωριμάζει ως παίκτης σε όλους τους τομείς. Πέρυσι κοιτούσε σαν… χαμένος όλα όσα συνέβαιναν. Φέτος ξέρει τι γίνεται. Είναι πιο γρήγορος, πασάρει καλύτερα. Είναι πιο έμπειρος πλέον»

– Για το αν προτιμά το σύστημα του Final 4: «Στο μπάσκετ παλεύεις για το καλύτερο. Όταν παίζεις playoffs λες ότι είναι καλύτερο, ενώ όταν παίζεις Final 4 λες το ίδιο. Το Βελιγράδι είναι πολύ ωραία πόλη και όλο αυτό είναι κάτι σπουδαίο».

– Για την ατάκα περί… κοτόπουλων μετά τo Game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενος που έκανα διάσημο σε όλη την Ευρώπη αυτό τον τύπο. Δεν προσπάθησα να μεταλλάξω τους παίκτες μου. Μοιάζαμε με… κότες. Αυτό το είπε από τα βάθη της καρδιάς του. Το ήξεραν και οι παίκτες μου και ήθελαν να αντιδράσουν και το έκαναν. Και είμαι χαρούμενος που έκανα αυτόν τον τύπο διάσημο στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ