Ρούντι : «Ενωμένοι σε όλες τις δυσκολίες»

Ρούντι : «Ενωμένοι σε όλες τις δυσκολίες»

Ο Ισπανός φόργουορντ μίλησε για την καρδιά που έδειξαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρά τους τραυματισμούς που είχαν μέσα στην σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά τα διαρκή προβλήματα που είχε μέσα στη χρονιά με τους τραυματισμούς που προέκυψαν, δεν τα παράτησε ποτέ και βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, όπου και την Κυριακή θα παλέψει για την 10η ευρωπαϊκή της κούπα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για αυτό στην συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final δηλώνοντας αρχικά ότι «καταφέραμε να είμαστε στον τελικό παρά τους τραυματισμούς. Παίξαμε εξαιρετικά χθες. Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Τέλος για τους τραυματισμούς της Ρεάλ και το αν είναι έκπληξη που βρίσκεται στον τελικό: «Όταν βρίσκεσαι στον τελικό έχεις μεγάλη πίεση. Ο Κούζμιτς ήταν έξω για όλη τη σεζόν, ο Αγιόν, ο Ράντολφ, ο Γιουλ ήταν τραυματίες. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε αυτές τις δυσκολίες. Τώρα είμαστε όλοι υγιής. Παίζουμε κόντρα σε μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης. Οι γιατροί, οι φυσιοθεραπευτές δούλεψαν πολύ και μάθαμε από τις δυσκολίες όλης της σεζόν»

Όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά, παίξαμε σαν ομάδα, πιο ενωμένοι και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Τώρα είμαστε στο Final 4».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ