Το μήνυμα του Χάινς στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Για πάντα κόκκινος…»

Το μήνυμα του Χάινς στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Για πάντα κόκκινος…»

Ο Κάιλ Χαίνς έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, μετά και την αποθέωση που γνώρισε.

Η χθεσινή λαμπερή βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη ολοκλήρωσε ένα σπουδαίο διήμερο που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

Ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς, ήταν και ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος όντας ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το ΣΕΦ, τίμησε τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Αμερικανός ήταν μαζί με τον Χρήστο Σταυρόπουλο, οι δύο που τιμήσανε τον Βασίλη Σπανούλη από πλευράς Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Χάινς γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του, χθες το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του.

Ο 37χρονος σέντερ απάντησε τόσο μέσα από το γήπεδο, χαιρετώντας και ευχαριστώντας την κερκίδα, όσο και με ένα μήνυμα του στα social media.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Για πάντα κόκκινος!!! Ευχαριστώ οπαδοί του Ολυμπιακού!!! Είναι πάντα μοναδικό το να έρχομαι πίσω!!!»

 

Ενώ λίγο νωρίτερα είχε γράψει και για τον Σπανούλη, «θρυλική βραδιά για τον αδερφό μου, τον GOAT και θρύλο, Βασίλη Σπανούλη. Συγχαρητήρια για την απόσυρση του «7». Είναι τιμή το να σε αποκαλώ συμπαίκτη, φίλο και να μπορώ να είμαι μάρτυρας στην ιδιαίτερη βραδιά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ