Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με Καμαρά και Πασχαλάκη

Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με Καμαρά και Πασχαλάκη

Το τρομερό σερί που έχουν χτίσει κόντρα στην ΑΕΚ ο Μαντί Καμαρά και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης...

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση στην «Opap Arena» μετά το 20 λεπτό και ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ, παραμένοντας αήττητος στην έδρα της Ένωσης για 10 ματς, την ώρα μάλιστα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση με την Ένωση, ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Πειραιωτών ήταν και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ήταν κομβικός για τους ερυθρόλευκους και έχει «χτίσει» ένα πολύ ιδιαίτερο σερί κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, ο μέσος από τη Γουϊνέα δεν έχει γνωρίσει την ήττα από την ΑΕΚ σε 15 αγώνες, έχοντας 10 νίκες και 5 ισοπαλίες μετράει, ενώ παράλληλα έχει πετύχει και 5 γκολ απέναντι στον «Δικέφαλο».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης «μεγάλωσε» τη δική του παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς δεν έχει γνωρίσει την ήττα για 9ο διαδοχικό παιχνίδι, τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον Ολυμπιακό, μετρώντας 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ένα ενδιαφέρον σερί «χτίζει» και ο Ντανιέλ Ποντένσε απέναντι στην Ένωση, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει, έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ, μιας και στο χθεσινό ντέρμπι «έδωσε» έτοιμο γκολ στον Ελ Κααμπί για το 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ