MVP της Euroleague 2017-2018 ο Ντόντσιτς!

MVP της Euroleague 2017-2018 ο Ντόντσιτς!

Ο νεαρός σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόντσιτς, αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης γράφοντας Ιστορία!

Μόλις 19 χρονών και όμως, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας, ο νεαρός σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόνσιτς, αναδείχθηκε MVP της Euroleague για τη σεζόν 2017-2018, αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης. Ο νεαρός άσος μέτρησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Euroleague 16.1 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο ανά αγώνα.

Το «παιδί – θαύμα», όπως αρέσκονται να τον αποκαλούν, έγινε ο νεώτερος MVP στην Ιστορία του θεσμού και όχι άδικα. Τα πεπραγμένα του φέτος στο παρκέ καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν απλά… μαγικά. Στον επικείμενο τελικό με τη Βασίλισσα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε (20/5, 22:00) οι απανταχού μπασκετόφιλοι θα κληθούν να τον αποχαιρετήσουν, αφού πιθανότατα εκείνο θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του στη Γηραιά Ήπειρου αφού ετοιμάζεται για άλλη γη, γι άλλα μέρη (NBA).

To βραβείο του στο Gala των κορυφαίων που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας παρέλαβε από τα χέρια του θρυλικού Θοδωρή Παπαλουκά. Έχοντας πιο πριν παραλάβει ακόμα το βραβείο του Rising Star για 2η συνεχόμενη χρονιά από τα χέρια του Τζο Αρλάουκας καθώς και εκείνο του μέλους της καλύτερης πεντάδας.

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους, τους προπονητές και όσους με στηρίζουν. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτούς. Το κλειδί είναι πως το διασκεδάζω στο παρκέ» δήλωσε ο ίδιος, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να τονίζει από πλευράς του: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι καλός συμπαίκτης»!

https://twitter.com/EuroLeague/status/997934160953200640

Στην εκδήλωση της Euroleague βραβεύτηκαν και οι Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τόκο Σενγκέλια (Μπασκόνια) και Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε), ως μέλη της καλύτερης πεντάδας, καθώς και οι Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ -κορυφαίος αμυντικός), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι – πρώτος σκόρερ) και Γιαν Βέσελι (Φενέρ- κορυφαία φάση της σεζόν).

https://twitter.com/EuroLeague/status/997931556139405312

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ