Τα δίνει όλα για Μπραζντέικις ο Ολυμπιακός

Τα δίνει όλα για Μπραζντέικις ο Ολυμπιακός

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός επανήλθε για την περίπτωση του Μπραζντέικις και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και με τον Λιθουανό και με την Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση των τελευταίων «συνδετικών κρίκων» του ρόστερ του για την σεζόν 2023-2024.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται πως έχει κυκλώσει το όνομα του Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος αγωνίζεται στην Ζαλγκίρις Κάουνας και είναι φόργουορντ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συζητήσεις του συλλόγου τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με την πλευρά της Ζαλγκίρις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο 24χρονος Λιθουανός, ο οποίος εντυπωσίασε τόσο στην αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος (18π.), όσο και γενικότερα στο Mundobasket 2023, είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους το προηγούμενο διάστημα, χωρίς η υπόθεση του να προχωρήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει στο «κόλπο» της απόκτησης του και στο λιμάνι υπάρχει η πεποίθηση πως μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Μπραζντέικις μέτρησε την περασμένη αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα της Ζαλγκίρις 11.6 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε επίπεδο Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ