Ποιος είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε για Ναν και Ντέιβις…

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε για Ναν και Ντέιβις…

Γιατί ο Ολυμπιακός αν και ασχολήθηκε με τις δύο περιπτώσεις, προτίμησε να κλείσει το ρόστερ του με την απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις;

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις από τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ είναι η επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για το τελευταίο κομμάτι του «παζλ» στο ερυθρόλευκο ρόστερ, με τον πρώην πλέον παίκτη της Ζαλγκίρις να είναι κανονικά διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Ολυμπιακός «ψώνισε» από μια «ιδιαίτερη» αγορά για να πάρει τον κατάλληλο παίκτη για το ρόστερ του και αυτόν που ταιριάζει στον σχεδιασμό του Μπαρτζώκα και παρότι στράφηκε στην αγορά του ΝΒΑ και περίμενε και αρκετό καιρό, προτίμησε να κλείσει έναν παίκτη που γνωρίζει ο Έλληνας τεχνικός και που είχε στη λίστα του καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ωστόσο, οι λόγοι που ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε για την απόκτηση ΝΒΑερ είναι συγκεκριμένοι. Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο βασικός στόχος και ο Τέρενς Ντέιβις προστέθηκε στη συνέχεια.

Η πρώτη του απάντηση του Ναν ήταν ότι «τέλος Αυγούστου θα σας απαντήσω». Δεν απάντησε. Η δεύτερη απάντηση ήταν να δοθεί προς τα τέλη Σεπτέμβρη, όμως και πάλι δεν απάντησε. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντέιβις, ο οποίος και αυτός ενώ είχε καλές επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού ήθελε να περιμένει όσο γινόταν για να… αδειάσει θέση στο ΝΒΑ.

Ο βασικός λόγος που ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε για τις δύο αυτές περιπτώσεις λοιπόν είναι ότι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, γιατί δεν είχε και σίγουρο κάτι σχετικά με Ναν και Ντέιβις, με τους δύο παίκτες να δείχνουν ότι δεν «καίγονται» τόσο να αγωνιστούν προς το παρόν στην Ευρώπη.

Η προοπτική της συμμετοχής στη Euroleague δεν τους έπεισε και ουσιαστικά αποτέλεσε την τελευταία τους επιλογή, με τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήνουν στην άκρη και τις δύο περιπτώσεις και να κάνουν δικό τους τον Μπραζντέικις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ