Παπανικολάου: «Μπορούμε να φτάσουμε τόσο ψηλά, όσο θα φτάσουν τα όνειρα του καθενός και η δίψα του για διάκριση» (Vid)

Παπανικολάου: «Μπορούμε να φτάσουμε τόσο ψηλά, όσο θα φτάσουν τα όνειρα του καθενός και η δίψα του για διάκριση» (Vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου να δίνει το σύνθημα.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για τους νέους του συμπαίκτες, το σύνολο των ερυθρολεύκων και για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νέα σεζόν, νέες καταστάσεις, νέο ΣΕΦ. Παίρνει μια άλλη μορφή το γήπεδο, όμορφο και πιο ζεστό για μας. Θα νιώθουμε ακόμα πιο κοντά τον κόσμο, και δίνεται η δυνατότητα να είναι περισσότεροι κοντά μας κάτι που δέιχνει και την αγάπη των κ. Αγγελόπουλων.

Με Γκος και τον Μιλουτίνοφ γνωριζόμαστε, ξέρουν όλοι τι μπορούν να κάνουν, ο Σίκμα έχει δέσει πολύ καλά την ομάδα, για τον Μπραζντέικις δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί μόλις μπήκε στην ομάδα. Σίγουρα είναι μια καλή προσθήκη για εμάς.

Mόνο μέσα στο γήπεδο μπορούμε να απαντήσουμε στο που μπορούμε να φτάσουμε. Ότι και να πω, το θέμα είναι πόσο θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Μπορούμε να φτάσουμε τόσο ψηλά, όσο θα φτάσουν τα όνειρα του καθενός και η δίψα του για διάκριση.

Πέρσι το ΣΕΦ ήταν πολύ δυνατό σε κάθε ματς, ανυπομονούμε να τους έχουμε δίπλα μας και τη νέα χρονιά. Εχουν δείξει έμπρακτα την στήριξή τους με τα διαρκείας φέτος έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους το ανταποδώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ