Σίκμα: «Η ενέργεια και η εχθρότητα μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με έκαναν να «κυκλώσω» το ντέρμπι στο ημερολόγιό μου»

Σίκμα: «Η ενέργεια και η εχθρότητα μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με έκαναν να «κυκλώσω» το ντέρμπι στο ημερολόγιό μου»

Ο Λουκ Σίκμα μίλησε στο Basketnews για τον Ολυμπιακό, την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό αλλά και το τι του είπε ο Τόμας Γουόκαπ.

Μια από τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού, ήταν ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος έκανε το ταξίδι Βερολίνο-Πειραιάς, αφήνοντας την Άλμπα για τα ερυθρόλευκα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο Basketnews για πολλά πράγματα αναφορικά με τον Ολυμπιακό, με μερικά από αυτά να αφορούν την «έχθρα» με τον Παναθηναϊκό, το πόσο γνώριζε την νέα του ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και το τι του είπε ο Τόμας Γουόκαπ.

Για το ντέρμπι είπε: «Είναι διάσημο σε όλη την Ευρώπη. Ήξερα τι να περιμένω και πού έμπαινα. Η ενέργεια και η εχθρότητα μεταξύ των δύο ομάδων με έκαναν να κυκλώσω το ντέρμπι στο ημερολόγιό μου εδώ και πολύ καιρό».

Για τον Ολυμπιακό και τον Γουόκαπ είπε: «Έλαβα πολλές πληροφορίες. Ήμουν πιο περίεργος για τη ζωή έξω από το γήπεδο. Είχα μια πολύ καλή αίσθηση για το μπάσκετ γιατί είχα παίξει τόσες φορές εναντίον τους. Μπορούσα να δω το προϊόν στο γήπεδο, οπότε δεν τον ρώτησα για πράγματα που σχετίζονται με το μπάσκετ. Είχα μια καλή εικόνα για τα πάντα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ