Ζαλγκίρις : Υποδοχή ηρώων και το πριμ του 1999

Ζαλγκίρις : Υποδοχή ηρώων και το πριμ του 1999

Το Κάουνας υποδέχθηκε την αποστολή της Ζαλγκίρις σα να είχε σηκώσει την κούπα στο Βελιγράδι. Τι είπε ο δήμαρχος στον Γιασικεβίτσιους και τι υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Η Ζαλγκίρις δεν σήκωσε την κούπα της Ευρωλίγκας, δεν έπαιξε καν στον τελικό. Παρ’ όλα αυτά με την επιστροφή της στο Κάουνας από το Βελιγράδι, οι οπαδοί της συνέρρευσαν κατά χιλιάδες στους δρόμους για να την υποδεχθούν και να την αποθεώσουν!

Για τους φίλους της Ζαλγκίρις η φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα ήταν ένα όνειρο και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να φτάσει στον τελικό, δεν μείωσε καθόλου τη χαρά τους για τη συνολική προσπάθεια.

Ο Παούλιους Γιανκούνας έμεινε εντυπωσιασμένος από αυτή την υποδοχή, ενώ ο Δήμαρχος του Κάουνας ζήτησε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα!

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού της Λιθουανίας, Σαούλιους Σκβερνέλις, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα καταβάλει στη Ζαλγκίρις το πριμ της κατάκτησης της Ευρωλίγκας του 1999, που δεν είχε καταβληθεί ποτέ! Η τότε κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ένα ποσό 580.000 Ευρώ, όμως δεν τα έδωσε ποτέ και το θέμα ξεχάστηκε με το πέρασμα του χρόνου. Μέχρι που ήρθε ο Σάρας και τα παιδιά του για να το θυμίσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ