Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε τα δεδομένα – Το πάρτι στο Σούπερ Καπ «προσγείωσε» τις στοιχηματικές (pics)

Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε τα δεδομένα – Το πάρτι στο Σούπερ Καπ «προσγείωσε» τις στοιχηματικές (pics)

Η εμφατική νίκη του Ολυμπιακού στο Σούπερ Καπ «προσγείωσε» απότομα τον Παναθηναϊκό και αναπόφευκτα ανέτρεψε τα δεδομένα...

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την περασμένη Κυριακή την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, με μια εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπου οι πράσινοι έγραψαν αρνητική επίδοση στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας μόλις 11 πόντους.

Οι ερυθρόλευκοι σε μια επίδειξη δύναμης στη Ρόδο κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έβαλαν «στοπ» στα διθυραμβικά σχόλια και ταυτόχρονα ανέτρεψαν τα δεδομένα και στις στοιχηματικές, που έδιναν ως φαβορί σε πρωτάθλημα και Euroleague το τριφύλλι.

Οι πράσινοι ενισχύθηκαν σημαντικά και θεωρούνται -όχι άδικα- ένα από τα φαβορί για να μπουν στα Play off της Euroleague, όμως ο Ολυμπιακός έχει ανατρέψει τα δεδομένα με τη μεγάλη αυτή νίκη και «διέκοψε» κατά κάποιον τρόπο τον φαβοριτισμό του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε παρακάτω η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πλέον θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος και κυρίως πριν το Σούπερ Καπ οι πράσινοι λογίζονταν σαν φαβορί.

Από εκεί και πέρα, όμως στη Euroleague ξανά ο Ολυμπιακός είναι από πάνω από τον Παναθηναϊκό και θεωρείται τριτοτέταρτος πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και μαζί με τη Μονακό για να κατακτήσει τη Euroleague.

Το τριφύλλι αν και ήταν στην 3η θέση πριν το Σούπερ Καπ πίσω μόνο από τις δύο ισπανικές ομάδες, η ήττα με 75-51 από τον Ολυμπιακό και κυρίως ο τρόπος που ήρθε τον έριξε και πλέον δίνεται κοντά στο 10.00 για να πάρει την κούπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στην πρεμιέρα της Euroleague στο ΟΑΚΑ και οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, με τις στοιχηματικές να δίνουν πολύ οριακά, λόγω έδρας κυρίως τον Παναθηναϊκό σαν φαβορί. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει μετά τη «μάχη» για το Σούπερ Καπ και την κυριαρχική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες τον Γουίλιαμς-Γκος και Μπραζντέικις.

Δείτε τις αλλαγές στις αποδόσεις: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ