Το σουτ του Γιουλ είναι γεμάτο πίκρα όμως «αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος» για τον Ολυμπιακό (vid)

Το σουτ του Γιουλ είναι γεμάτο πίκρα όμως «αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος» για τον Ολυμπιακό (vid)

Το σουτ του Σέρχιο Γιουλ στον περσινό τελικό της Euroleague «στοιχειώνει» ακόμη τον Ολυμπιακό αλλά σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου «αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος».

Η Euroleague δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπού με σκοπό να βάλει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο κλίμα για τη σεζόν 2023/2024.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκαν στον περσινό χαμένο τελικό στο Κάουνας με το σουτ του Γιουλ να τους «στοιχειώνει» ακόμη, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τον στόχο του τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Αίσχη του Διαμαντόπουλου στο Γεντί Κουλέ»- Καταγγελία ότι έβρισε φίλαθλο στο φινάλε του ματς- Φωνές στην ανάπαυλα προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις το συναίσθημα όταν έχεις χάσει έναν αγώνα με αυτόν τον τρόπο. Όταν έχεις χάσει τον τίτλο με ένα buzzer-beater. Είναι μπάσκετ όμως, έτσι είναι η ζωή».

Κώστας Παπανικολάου: «Πονάει, όμως αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού και γι’ αυτό όλοι αγαπάμε τον αθλητισμό»

Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Φυσικά και θέλω να κατακτήσω τη EuroLeague, επειδή δεν το έχω κάνει στην καριέρα μου. Είναι το όνειρο για κάθε παίκτη. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι πίσω σε αυτή την ομάδα, μαζί με αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ