Κάνααν: «Με τον Ολυμπιακό… πάω μαζί του στον πόλεμο»

Κάνααν: «Με τον Ολυμπιακό… πάω μαζί του στον πόλεμο»

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ στην παράταση και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ.

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν από τους πρωταγωνιστές και στις δηλώσεις του τόνισε πως ήταν μια έντονη μάχη, ενώ επισήμανε ότι με τους συμπαίκτες του πάει στον… πόλεμο.

Οι δηλώσεις του Αϊζάια Κάνααν:

«Ηταν μια έντονη μάχη. Μας έριξαν δυνατά χτυπήματα. Μείναμε όμως ενωμένοι και ανταποκριθήκαμε. Παίξαμε το μπάσκετ μας. Οι φίλαθλοί τους ήταν απίστευτοι, η ατμόσφαιρα δυνατή, μας το έκαναν πολύ δύσκολο.

Ηταν δύσκολο το καλοκαίρι, αφού χάσαμε δύο σημαντικούς παίκτες (σ.σ. Σλούκας, Βεζένκοφ), όμως ο οργανισμός έκανε σπουδαία δουλειά βρίσκοντας σπουδαίους χαρακτήρες που ταίριαξαν στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να πάω στον πόλεμο μαζί της».

Για τη μάχη με τον Σλούκα: «Ημασταν αντίπαλoι στις προπονήσεις πέρσι. Είμαι ανταγωνιστής, δεν είμαστε συμπαίκτες πλέον και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Πέρσι έπρεπε να θυσιάσω πράγματα για να μάθω την ομάδα, όμως φέτος νιώθω καλύτερα μέσα στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ