Ο Πίτερς δεν είναι Βεζένκοφ, είναι ακριβώς αυτός που χρειάζεται ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Πίτερς δεν είναι Βεζένκοφ, είναι ακριβώς αυτός που χρειάζεται ο Ολυμπιακός (vids)

Ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας στον Μπαρτζώκα πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος στον Ολυμπιακό.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 74-74 και κυρίως ήταν αυτός που με φανταστικό, αλά Νοβίτσκι, τελείωμα ανέβασε τη διαφορά στους 5 πόντους (74-79) και κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά έγειρε υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός είχε την περσινή σεζόν τον Πίτερς, σε ρόλο backup, πίσω από τον εκπληκτικό Σάσα Βεζένκοφ, για να απειλεί κυρίως με περιφερειακά σουτ, χωρίς να μπαίνει προς το καλάθι και να μπλέκει σε μάχες σώμα με σώμα.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Ολυμπιακός «άλωσε» ξανά το ΟΑΚΑ – Η κίνηση του Μπαρτζώκα που ανέτρεψε τα δεδομένα

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι εντελώς διαφορετικό. Πλέον αποτελεί το 4άρι που ξεκινά στη βασική πεντάδα του Μπαρτζώκα και πως να μην συμβαίνει αυτό, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Αμερικανός.

Το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ήταν το επιστέγασμα μίας εμφάνισης γεμάτη ουσία. Πολύ δίκαια αναδείχθηκε MVP της αγτωνιστικής στη Euroleague, με απολογισμό 17 πόντους (5/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 1/1 βολές), 10 ριμπάουντ (4 επιθετικά και 6 αμυντικά), 4 ασίστ (με τις 2 φανταστικές άλεϊ-ουπ πάσες για ισάριθμα καρφώματα του Μιλουτίνοφ να αποτελούν highlights) και φυσικά 4 κλεψίματα.

Ολα αυτά σε 36:50 λεπτά συμμετοχής (που θα πρέπει να μειωθούν, μόλις ενσωματωθεί ξανά ο Φαλ και ο Σίκμα γυρίσει στο «4»), με μόλις 1 λάθος και 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης

Ο Αμερικανός πήρε τις περισσότερες προσπάθειες από τον κεντρικό διάδρομο (67%), από δεξιά (22%) και από την αριστερή πλευρά δοκίμασε μόνο το δεύτερο τρίποντο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, στην πρώτη περίοδο, στο οποίο ευστόχησε για το 8-8.

Δείχνει ικανός να προσφέρει όσα έχει ανάγκη από αυτός ο Γιώργος Μπαρτζώκας και να συμβάλει σημαντικά στο σκοράρισμα, αγωνιζόμενος σε μία θέση, από την οποία την περσινή σεζόν προερχόταν η πλειονότητα των «ερυθρόλευκων» πόντων.

Δείτε τα highlights της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού: 

Δείτε την εμφάνιση του Πίτερς μέσα από το βίντεο του Eurohoops: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ