«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Η μεταγραφή που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός»

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Η μεταγραφή που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για παίκτη και ανέλυσε όλα τα δεδομένα και τους λόγους της απόφασης των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, έχει κάνει δύο σερί ήττες με τον Ολυμπιακό και γενικότερα δείχνει μια ομάδα που θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι πράσινοι έχουν θέματα να λύσουν και ο Εργκίν Αταμάν είναι ήδη έξαλλος με κάποιους παίκτες του και το έδειξε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του τριφυλλιού με το Μαρούσι στην πρεμιέρα της Basket League.

Παράλληλα, στη Λιθουανία κυκλοφόρησε «βόμβα» για τους πράσινους και το ρόστερ, αφού ο Λιθουανός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Basketnews.com», Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε για νέα προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας το ντέρμπι αιωνίων που διεξήχθη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague και άναψε φωτιές.

Ο λόγος είναι ότι περιέπλεξε και τον Λούκας Βιλντόζα και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει τον Κώστα Σλούκα και να γίνει το στήριγμα του στην επίθεση του Παναθηναϊκού και στη δημιουργία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Βιλντόζα δεν πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο σε ντέρμπι EuroLeague μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είχε 5 πόντους και 3 λάθη. Δεν είναι αυτή η βοήθεια που χρειάζεται ο Κώστας Σλούκας», υποστήριξε μιλώντας στο τελευταίο «Urbonus» podcast.

«Η δεύτερη επιλογή μαντεύω ότι θα έρθει από την αγορά. Γιατί άκουσα ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για έναν νέο παίκτη που θα είναι σημαντικός, τουλάχιστον επιθετικά, ώστε να βοηθήσει και να αφαιρέσει βάρος από τον Κώστα Σλούκα», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ