Ο Αταμάν βιάζεται να γίνει …Ζοτς!

Ο Αταμάν βιάζεται να γίνει …Ζοτς!

Μπορεί να εξελιχθεί σε Ομπράντοβιτς ο Τούρκος προπονητής;

Το έλεγαν οι πολλοί ψαγμένοι: για τον Παναθηναϊκό η έλευση του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της ομάδας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τελειώσει για τα καλά η κουβέντα για τον προπονητή. Ξέρετε, όλοι , πια: αυτή η μόνιμη συζήτηση για το αν μπορεί κάποιος να αντικαταστήσει, να μπει στα παπούτσια κατά το κοινώς λεγόμενο, του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Αταμάν περγαμηνές έχει. Αυτοπεποίθηση επίσης. Τίτλους αρκετούς. Προσωπικότητα έντονη. Και εκτός όλων των άλλων, έφερε τον δικό του αέρα στο ΟΑΚΑ και οι περισσότεροι γέμισαν με αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης: Τα… έχωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αταμάν – Ακουγόταν από τα αποδυτήρια μέχρι το παρκέ

Μπορεί να εξελιχθεί σε Ομπράντοβιτς ο Τούρκος προπονητής;

Πολύ θα το ήθελε. Αλλά τα σενάρια συχνά δεν επιβεβαιώνονται ή τουλάχιστον δεν βγαίνουν όπως τα θέλουμε. Οι δύο ήττες στα πρώτα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έφεραν τριγμούς στο πράσινο σκάφος. Αν προτιμά κάποιος, αμφισβήτηση για το πόσο πλήρες είναι το ρόστερ.

Το δε ματς με το Μαρούσι, μολονότι νικηφόρο, έδωσε το δικαίωμα στον Αταμάν να θυμίσει κάτι από Ομπράντοβιτς! Όχι στον τρόπο που κοουτσάρει, ούτε στην εν γένει συμπεριφορά του. Κάθε άνθρωπος, εξάλλου, έχει ένα μοναδικό στυλ. Αλλά οι καυτές ατάκες του στυλ «πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις» και κυρίως η κατσάδα που έριξε στους παίκτες επειδή έκρινε ο προπονητής πως δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους ή ήταν αδιάφοροι, είχε κάτι από Ζοτς! Θυμάστε, αλήθεια; Ο Ομπράντοβιτς δεν ήταν που ακόμη και ύστερα από νίκες δημιουργούσε με λόγια και δηλώσεις μια τεχνιτή κρίση στον Παναθηναϊκό; Θέλοντας να φέρει τους πάντες προ των ευθυνών τους ή να ταρακουνήσει τα πολλά αστέρια που είχε στη διάθεσή του;

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει κάτι διαφορετικό στο ρόστερ του

Κάπως έτσι λειτουργεί και ο Αταμάν, γιατί μάλλον γνωρίζει πως δεν έχει κανένα περιθώριο να του …φύγει τώρα που είναι αρχή ο έλεγχος της κατάστασης. Το αν κάνει αλλαγές, δεν το ξέρει κανένας. Αλλά ξεκάθαρα με τον Γκραντ δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος, ο «καυτός σκόρερ» Γκάι των φιλικών αναζητείται, ο Βιλντόζα δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί και γενικά οι παίκτες παίζουν κάτω από τις (πολυδιαφημισμένες) δυνατότητές τους.

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει κάτι διαφορετικό στο ρόστερ του. Να γεμίσει τις θέσεις στο «2» και το «3». Με έναν παίκτη που μπορεί να σταθεί επαρκώς σε υψηλό επίπεδο. Όταν λέει πως θα ξαναβγεί στην αγορά, εννοεί πως πάντα έχει στο νου μια κίνηση. Με προφανή στόχο να μπει σε έναν δρόμο ο Παναθηναϊκός και να μη χρειάζεται ο ίδιος να κάνει τον …Ομπράντοβιτς με τις εκρήξεις του!

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ