Μπαλτσερόφσκι: «Απίστευτο το συναίσθημα του ΟΑΚΑ, δύσκολο ματς με την Μπάγερν»

Μπαλτσερόφσκι: «Απίστευτο το συναίσθημα του ΟΑΚΑ, δύσκολο ματς με την Μπάγερν»

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15) στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι θα είναι πολύ δύσκολο, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι:

Για τις 4,5 ώρες που είδαν τα λάθη τους σε video: «Ήταν καλό αυτό που έγινε. Ήταν μια απόφαση του προπονητή να μας δείξει τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι. Είδαμε ο καθένας τα λάθη μας, ο κόουτς μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουμε για να… επιβιώσουμε (γέλια) και σίγουρα μετά από αυτό πρέπει να παίξουμε καλυτέρα»

Για την Μπάγερν: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι στην Euroleague. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι τους. Προπονηθήκαμε σήμερα, ο κόουτς μας εξήγησε πως πρέπει να επιτεθούμε και τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Euroleague: «Κάθε παίκτης στη Euroleague είναι πολύ κάλος και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Η άμυνα κυρίως είναι αυτή που δίνει αποτελέσματα και σταματά αυτούς τους παίκτες. Όσον αφορά εμένα, συνεχίζω βήμα-βήμα και μέσα από την συνεχή προπόνηση προσπαθώ να βελτιώνομαι και χρόνο με τον χρόνο θα γίνομαι καλύτερος».

Για την ενέργεια που παίρνει από τους φίλαθλους: «Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τέτοια συναίσθημα και είδα αυτή την ατμόσφαιρα σε γήπεδο. Σίγουρα όταν έπαιζα στην Γκραν Κανάρια είχαμε πολλούς φίλαθλους στο γήπεδο, αλλά την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ δεν μπορείς να την περιγράψεις. Πρέπει να έρθεις εδώ για να το καταλάβεις, οι οπαδοί δεν σταματούν να τραγουδούν, αυτό είναι κάτι που σου δίνει ώθηση, είναι τρελό. Αν μη τι άλλο χρειαζόμαστε τους φίλαθλους στο γήπεδο και θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ