Λάσο: «Αν μια μεταγραφή με εξέπληξε φέτος, αυτή ήταν σίγουρα του Σλούκα»

Λάσο: «Αν μια μεταγραφή με εξέπληξε φέτος, αυτή ήταν σίγουρα του Σλούκα»

Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στη μετακίνηση τού Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πράσινους να υποδέχονται τους Βαυαρούς δίχως τον Κώστα Σλούκα.

Ο Πάμπλο Λάσο πάντως ρωτήθηκε για τον Έλληνα γκαρντ, τονίζοντας πως ήταν μεταγραφή που τον εξέπληξε περισσότερο από όλες το φετινό καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Πώς να μην τον καταλάβω; Έμεινε στην πόλη του, με οπαδούς που τον στηρίζουν. Το είδαμε όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον Κώστα. Νομίζω ότι έχει πάρει μια δύσκολη απόφαση πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι μια απόφαση που παίρνεις προς το καλύτερο. Είναι μια υπογραφή με μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις αποφάσεις στη ζωή. Στο τέλος, εναπόκειται στους γενναίους να πάρουν αποφάσεις.

Η υπογραφή του Κώστα ήταν αυτή που μάλλον με εξέπληξε περισσότερο. Νομίζω ότι υπήρξαν μερικές πολύ καλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά αν έπρεπε να σας πω μία, αυτό θα ήταν η υπογραφή του Κώστα από τον Παναθηναϊκό γιατί μιλάει επίσης πολύ καλά για τις φιλοδοξίες του συλλόγου, είναι σαν να λέει «Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ