Euroleague: Στα «βαθιά» και κόντρα στη Μπάγερν ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Στα «βαθιά» και κόντρα στη Μπάγερν ο Παναθηναϊκός

Απόψε ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου αλλά και τρεις ακόμη αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (21:15) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, ενώ λίγο πριν θα διεξαχθούν άλλα τρία παιχνίδια.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα οι πράσινοι ρίχνονται στα «βαθιά» κόντρα στους Βαυαρούς του Πάμπλο Λάσο. Η γερμανική ομάδα προέρχεται από νίκη στην πρεμιέρα στον «εμφύλιο» με την Άλμπα Βερολίνου.

Διαβάστε επίσης:  Το είπε και δεν το… έκανε ο Μάικ Μπράουν: Βασικός στην ήττα από τους Λέικερς ο Βεζένκοφ

Στο πρώτο, χρονικά, ματς (20:30) η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας. Οι Τούρκοι προέρχονται από την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα (91-74), ενώ η «Βασίλισσα» επικράτησε της Μπασκόνια και των Ντάλας Μάβερικς σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Μισή ώρα αργότερα η Άλμπα Βερολίνου θα υποδεχτεί την Μπασκόνια στη «Mercedes Benz Arena». Οι δύο ομάδες προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έναρξη της Euroleague και σήμερα θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη.

Την ίδια ώρα η Παρτιζάν θα ταξιδέψει στην Γαλλία όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Βιλλερμπάν η οποία στον πρώτο γύρο έχασε από την άλλη σέρβικη ομάδα, τον Ερυθρό Αστέρα, με το βαρύ 94-73. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε επίσης ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ με 96-81.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ