Πάρκερ: «Για το μπάσκετ αν χρειαστεί θα παίξω και στην Ανταρκτική»

Πάρκερ: «Για το μπάσκετ αν χρειαστεί θα παίξω και στην Ανταρκτική»

Την θέληση του να επιστρέψει στο καλό του επίπεδο έδειξε ο Τζαμπάρι Πάρκερ, ο οποίος ανέφερε ότι θα πήγαινε μέχρι την Ανταρκτική για το αγαπημένο του άθλημα.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ αποτέλεσε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και γενικότερα του ευρωπαϊκού μπάσκετ στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Ο πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς ψάχνει ένα νέο restart στην καριέρα του και στο άθλημα που τόσο πολύ αγαπάει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δύο μέρες πριν το παιχνίδι των Καταλανών απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Όποια εμπειρία κι αν έχω, προσπαθώ να ζω τη στιγμή. Θα παίξω στην Αλάσκα αν χρειαστεί, θα παίξω στην Ανταρκτική. Θέλω απλώς να παίξω μπάσκετ, θέλω να διασκεδάσω και να απολαύσω τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Ο Πάρκερ σχολίασε ότι η εξωτερική πίεση δεν τον επηρεάζει στο γήπεδο: «Ποτέ δεν έχω προσδοκίες για τον εαυτό μου και σίγουρα δεν ζω σύμφωνα με την αντίληψη των άλλων για μένα. Ο Θεός είναι το άτομο στο οποίο υποτάσσομαι και ξέρω ότι τον κάνω περήφανο.

«Λατρεύω τη Μπαρτσελόνα, είναι όμορφη. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ υπομονετικοί και πολύ ευγενικοί, ειδικά με ανθρώπους σαν εμένα που δεν μιλούν καταλανικά ή ισπανικά. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.Είναι κάτι διαφορετικό και που ήθελα να κάνω, κάτι νέο.

Σχετικά με τη μακρά ιστορία τραυματισμών που έκοψαν την καριέρα του στο ΝΒΑ μετά την επιλογή στο νούμερο δύο του ντραφτ το 2014, ο Πάρκερ εξήγησε ότι «δεν ήταν καθόλου καταστροφικό» γιατί «στη ζωή υπάρχουν αντιξοότητες και δεν υπάρχει τέλεια διαδρομή προς κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ