Τι γράφουν στην Ιταλία για τον Γκάι

Τι γράφουν στην Ιταλία για τον Γκάι

Το κακό ξεκίνημα του Κάιλ Γκάι με τον Παναθηναϊκό δεν πέρασε απαρατήρητο από την μπασκετική Ευρώπη.

Ο Κάιλ Γκάι αποτέλεσε μια από τις πολλές φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, όμως η μέχρι τώρα πορεία του στην Αθήνα δεν είναι η αναμενόμενη.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει καταφέρει να αποδείξει τους λόγους που ανάγκασαν τον Εργκίν Αταμάν να τον φέρει στο «τριφύλλι», κάτι που δεν έχει μείνει απαρατήρητο και στο μπασκετικό κοινό της Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ιταλοί γράφουν για τον Γκάι και το κακό του ξεκίνημα στον Παναθηναϊκό.

«Η περιπέτεια του Κάιλ Γκάι στον Παναθηναϊκό δεν ξεκίνησε καλά. Ήταν στόχος της Βίρτους Μπολόνια το καλοκαίρι, και οι πράσινοι αποφάσισαν να φέρουν στην Αθήνα τον σουτέρ, που ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στα Play offs της Liga Endesa με τη φανέλα της Μπανταλόνα την περασμένη σεζόν.

Στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος σημείωσε 4 πόντους με 2 ριμπάουντ σε 30 λεπτά, σουτάροντας με άσχημα ποσοστά. Και δεν πήγε καλύτερα ούτε στην EuroLeague: Μόλις 8,5 λεπτά κατά μέσο όρο σε 2 αγώνες και μηδέν πόντοι στο φύλλο αγώνα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γκάι δεν έχει μπει ακόμα στο σύστημα του Τούρκου προπονητή, Εργκίν Αταμάν», σημειώνουν οι Ιταλοί.

Πλέον για τον Παναθηναϊκό αποτελεί βαρόμετρο αν θα καταφέρει ο Αμερικανός να μπει σε ένα κλίμα που να του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει στην ομάδα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ