Ετόρε Μεσίνα: Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Ετόρε Μεσίνα: Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Euroleague, με τον Έτορε Μεσίνα να μιλά για τους Ερυθρόλευκους τονίζοντας πως κάθε ομάδα έχει κίνητρο να δείξει ότι είναι σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στη δική του ομάδα επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να υπάρχει συνεχείς βελτίωση για να μπορέσει να ανέβει επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:

«Αντιμετωπίζουμε τους φιναλίστ της περσινής σεζόν. Επομένως, όλοι πρέπει να έχουν υψηλό κίνητρο για να δείξουν πως ανήκουν σε αυτό το επίπεδο. Θα είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40′, να παίξουμε άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να κυκλοφορήσουμε την μπάλα με ακρίβεια. Το τελευταίο το θεωρώ απαραίτητο για να ξεπεράσουμε την physical άμυνα του Ολυμπιακού.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα, για να φτάσουμε τα επίπεδα που θέλουμε. Επίσης, θα είναι μια σημαντική βραδιά γιατί θα τιμήσουν τον Κάιλ Χάινς για τον υπέροχο ταξίδι του στο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ